Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Resultatkonferens om nationell ITS-strategi och handlingsplan 12 november – vägen mot uppkopplad mobilitet

Välkommen till den tredje resultatkonferensen om ITS, Intelligenta transportsystem och tjänster. Vi stämmer av och utvärderar hur långt vi kommit mot målen och kalibrerar riktningen framåt.

Vi diskuterar vad som händer i EU och vad det betyder för Sverige. Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon inleder och infrastrukturminister Tomas Eneroth avslutar konferensen.

Vägen mot uppkopplad och automatiserad mobilitet ställer allt högre krav på samverkan mellan aktörerna i transportsystemet så vi hoppas att du som har kopplingar till området har möjlighet att delta.

Årets konferens är digital och äger rum den 12 november. Programmet startar 10:00 och avslutas 13:15. Moderator är Madelene Hjelte, Samtrafiken och arrangeras av Regeringskansliet och Trafikverket.

Program och anmälan

Programmet kommer att läggas upp på denna sida lite längre fram. Anmäl dig gärna längre ner på denna sida, för att kunna ta del av information om framtida konferenser och för att lämna synpunkter i utvärderingen efter konferensen. Anmälan är öppen till den 9 november.

Varmt välkommen!