Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafiken leds om via orange vägvisning
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Avfart 63 vid Karlskrona kan få viss störning

Vi belyser gång- och cykelbanan vid Rosenholm i Karlskrona. När arbetet utförs berörs trafikplats Karlskrona väst (avfart 63).

Mellan den 20 maj och fram till den 28 juni utförs arbetet med att göra gång- och cykelbanan vid Rosenholm säkrare. Då ska belysning sättas upp och tas i drift. Under denna tiden kan det blir lite besvärligare att ta sig fram.

När belysningen sätts upp påverkas både gående, cyklister och bilister.

Om du går eller cyklar kommer du tillfälligt att ledas om via Boråkra, då den förra lösningen av att ledas förbi på avfart 63 inte fungerade trafiksäkerhetsmässigt. Tänk på att ta god tid på er, då omledningen är längre och tar längre tid att gå och cykla. 

För dig som kör bil kommer trafikplats Karlskrona väst (avfart 63) att vara öppen för trafik med ett körfält. En barriär kommer att vara uppsatt för att skydda de som jobbar intill vägen. Från trafikplats Skärfva by sänks hastigheten. Tänk på att ni kör förbi ett arbetsområde, håll avstånd och sänk hastigheten, alla ska få komma hem tryggt och säkert.