Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Väg 195 i Fagerhult är avstängd 6-12 december!

Från och med den 6 december till den 12 december 2018 är väg 195 i Fagerhult (strax norr om infarten till Fagerhults belysning) avstängd för trafik. Vi leder om trafiken vid Linderyd via Tidaholm (väg 193), Mullsjö och Jönköping (väg 26/47).

Strax norr om infarten till Fagerhults belysning är vägen avstängd för trafik. Vi leder om trafiken vid Linderyd och Tidaholm (väg 193), via Mullsjö och Jönköping (väg 26/47).

Boende, länstrafiken och samhällsviktiga funktioner

Vägen är avstängd för trafik men lokal trafik (boende), länstrafiken och samhällsviktiga funktioner, som till exempel skolskjuts, hemtjänst, räddningstjänst, post och sophämtning, får passera via tillfälliga vägar.

Räkna med att det tar längre tid att ta sig fram under den begränsade tid som arbetet pågår. Tack för att du visar hänsyn och följer omledningen. Kör försiktigt och respektera de som arbetar på vägen!

Genomfartstrafiken

Under tiden vägen är avstängd hänvisas genomfratstrafiken via orange vägvisning till en omledningsväg, se karta.

Ladda ner karta här (Pdf-fil-800 kB).

Bakgrund

Avstängningen beror på ett planerat arbete där Trafikverket byter en stor trumma under vägen. Trumman leder Gagnåns vatten genom väg 195 men är utsliten och behöver därför bytas, säger Rikard Abrahamsson, projektledare Trafikverket.

Vid frågor kontakta!

  • Rikard Abrahamsson, Projektledare, Trafikverket, 010-123 73 83               
  • NCC, Jönköping, 010-476 14 97
  • Kundtjänst, Trafikverket, 0771-921 921