Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Underhållsarbete av järnvägsövergångarna i Lessebo begränsar framkomligheten

Järnvägsövergångarna i Lessebo stängs av en i taget för trafik mellan den 30 november och den 5 december  2016. Under tiden sker underhålls- och förbättringsarbete för att öka trafiksäkerheten.

Vi stänger av en järnvägsövergång i taget. När den ena övergången är avstängd fungerar den andra som omledningsväg. Följ orange vägvisning längs med vägarna.Tågtrafiken kommer inte att påverkas av avstängningarna.

Mellan den 30 november klockan 14:00 och den 2 december klockan 05:00 kan du inte använda järnvägsövergången i norra Lessebo.

Mellan den 3 december klockan 20:00 och den 5 december klockan 05:00 kan du inte använda järnvägsövergången i södra Lessebo.

Under avstängningarna utförs underhåll av järnvägsövergångarna. Förutom upprustning av övergångarna kommer även beläggningen att bytas ut. Under arbetet förekommer buller.

Planera för att din resa kan ta något längre tid än vanligt, var ute i god tid och kör försiktigt. Vi arbetar för din framkomlighet och säkerhet.