Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Underhållsarbete av järnvägsövergången vid Storgatan i Hovmantorp begränsar framkomligheten

Järnvägsövergången vid storgatan i Hovmantorp stängs för trafik den 27 november klockan 22.00 och öppnar igen den 29 november klockan 15.00. Under tiden sker underhålls- och förbättringsarbete för att öka trafiksäkerheten.

Järnvägsövergången vid Storgatan, väg 834, stängs av mellan den 27 november klockan 22 till och med den 29 november klockan 15. Det innebär en avstängning av passagen mellan norra och södra Hovmantorp.

Under avstängningen utförs underhåll av järnvägsövergången. Förutom upprustning av övergången kommer även beläggningen att bytas ut. Under arbetet kan det förekomma buller.

Gående och cyklister kan använda sig av gång- och cykelvägen på södra sidan av järnvägen, som kommer vara öppen under hela arbetet.

Avstängningen kräver att biltrafiken leds om vilket medför en längre körsträcka. Följ orange vägvisning. Omledningsvägen är cirka 28 kilometer och tar ungefär en halvtimme att köra beroende på trafikläget.

Planera för att din resa tar längre tid än vanligt, var ute i god tid och kör försiktigt.