Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

väg med mitträcke

Väg 23 stängs för underhållsarbete mellan Sandsbro och Eke

Från måndag 12 november till fredag 16 november stänger Trafikverket av väg 23 mellan Sandsbro och Eke. Trafiken leds istället om via Rottne och Brittatorp under de tider arbetet pågår.

Under veckan kommer flera underhållsarbeten att genomföras. Vägen stängs av för att arbetet ska gå att genomföra på ett säkert sätt för såväl trafikanter som för dem som arbetar på platsen. 

Det handlar om allt från mindre beläggningsarbeten till buskröjning och skyltning. Vi har samlat ihop allt under en vecka för att påverka trafiken så lite som möjligt över tid, säger projektledaren Henrik Landhammar.

Vägen stängs av dagtid, klockan 06.30-17.00, och trafiken leds om via väg 897 förbi Rottne och Brittatorp.

Det är en bra omledningsväg som håller samma standard och vinterväghålls på samma sätt som väg 23. Det kommer ta lite längre tid men det hoppas vi att man kan ha överseende med, säger Henrik Landhammar.

Blåljustrafik, buss i linjetrafik samt post- och sopbilar kommer att släppas fram på vägen som vanligt. De som bor utmed sträckan kommer också kunna passera.