Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Beläggningsarbete pågår.

Vi asfalterar om E18 mellan länsgränsen till Värmland och Karlskoga

Från kvällen den 28 september till morgonen den 19 oktober lägger vi ny asfalt på E18 mellan länsgränsen till Värmland och Karlskoga i båda riktningar.

För att påverka trafiken så lite som möjligt genomförs arbetet kvälls- och nattetid mellan klockan 20.00 och 06.00. Och för kunna genomföra arbetet på ett säkert sätt kommer att stänga av ett körfält och trafiken leds förbi vägarbetsplatsen med hjälp av lots och trafikljus. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Underhållsarbeten av detta slag är mycket beroende av vädret, men den beräknade byggtiden är cirka tre veckor. Inget arbete sker fredagar.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.