Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vägarbetsskylt.

Vi asfalterar om 13 mil mellan Gränna och Strömsfors på E4:an

Från tisdagen den 6 april fram till midsommar asfalterar vi om E4:an mellan Gränna, Jönköpings län, upp till Strömsfors i Östergötlands län.

Vi kommer att asfaltera totalt cirka 13 mil mellan Gränna och Strömsfors, vilket är en fjärdedel av hela sträckan. Vår entreprenör börjar i söder, vid Gränna, och jobbar sig norrut. Arbetet sker både dag- och nattetid.

Underhållsarbeten av detta slag är mycket beroende av vädret, men vi räknar med att vara klara till mitten av midsommarveckan.

För att få den senaste informationen om vårt beläggningsarbete ber vi kolla på vår trafikinformationskarta (länk i det röda blocket nedan). 

Passera med försiktighet – det är vår entreprenörs arbetsplats

För att kunna genomföra arbetet på ett säkert sätt kommer ett körfält att vara avstängt intill vägarbetsplatsen. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas att på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.