Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Begränsad framkomlighet på väg 51 genom Ljusfallshammar, norr om Finspång

Från den 11 oktober och fram till början av december reparerar vi en vägskada i Ljusfallshammar längs med väg 51. Framkomligheten blir mycket begränsad förbi vägarbetsplatsen och vi rekommenderar trafik söderut att köra den skyltade omledningsvägen.

I våras upptäckte vi vägskadan i anslutning till möbelvaruhuset i Ljusfallshammar och har haft en provisorisk lösning på plats sen dess. Nu har vi kommit fram till en lösning för att reparera vägen permanent. Vi kommer ha flera stora grävmaskiner på och intill vägen.

För att skapa en säker vägarbetsplats och en säker passage för trafikanterna kommer vi att stänga av det södergående körfältet. Trafiken kommer regleras växelvis med hjälp av trafikljus.

– Vi rekommenderar trafikanter, främst de som ska åka söderut, att använda vår omledningsväg, väg 1128/211 via Tjällmo, säger projektledare Tobias Berzelius.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas att på överseende med den något förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

karta_ljusfallshammar_750x400px_omledning.jpg

Den blå pluppen visar var vägskadan är. Det röda strecket visar omledningsvägen.