Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Framkomligheten på E6 begränsas när vi renoverar broar

Från 5 augusti till 31 oktober renoverar Trafikverket två broar på E6 söder om Landskrona. Arbetet görs för att öka trafiksäkerheten så att trafikanter kan fortsätta ta sig fram tryggt, smidigt och säkert.

Vi byter kantbalk och räcken samt lagar betongskador. Vi kommer att smalna av körfälten, dock kommer två körfält att vara öppna under hela arbetets gång.

För att vi ska kunna skapa en säker miljö för dig som bilist och för personalen som utför arbetet sänker vi hastigheten till 50 km/h förbi arbetsområdet.

Det finns risk för köbildning. Planera din resa och räkna med att det kan ta lite längre tid att ta sig fram, framför allt i rusningstrafik.

Broarna som renoveras

  • Bro över Saxån, Häljarps station
  • Bro över gångstig, trafikplats Landskrona södra

image.png

Broarbete i Löddeköpinge påverkar framkomligheten i september

Under september månad gör Trafikverket också underhållsarbete på bron över E6 vid Center Syd i Löddeköpinge. Ett körfält är avstängt och trafiken leds om via norra bron. Tydliga skyltar guidar på plats. Hastigheten över bron är sänkt till 30 km/h.