Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vill du vara med och göra Sverige närmare?

Nu utvecklar vi framtidens infrastruktur. Därför söker vi fler engagerade medarbetare – allt från planerare till projektledare.

Trafikverket arbetar ständigt med utvecklingen av framtidens infrastruktur. Nu rekryteras 100 nya medarbetare till regionkontoret i Kristianstad för att möjliggöra kommande satsningar såväl regionalt som nationellt.

Trafikverkets spännande uppdrag

Tillsammans gör vi Sverige tillgängligt för alla. Vi har ansvaret för att planera, bygga och underhålla tiotusentals mil järnväg, vägar och färjeförbindelser. Men framför allt ser vi till att minska avstånden mellan människor, företag, stad och land.

Hos oss finns över 150 olika yrken med spännande arbetsuppgifter. Vi vill att man ser sina arbetsuppgifter som en del i helheten av Sveriges transportsystem.

Vi söker fler engagerade medarbetare till Kristianstad

Trafikverket har anställt många nya medarbetare det senaste året och fortsätter anställa för att skapa förutsättningar för att genomföra uppdraget. Nu har turen, efter ett regeringsuppdrag om att utöka statliga myndigheters närvaro ute i landet, kommit till Kristianstad.

Under februari och mars 2019 rekryterar vi flera nya medarbetare till regionkontoret i Kristianstad. Det är våra verksamhetsområden Underhåll, Investering, Stora projekt, Planering och Inköp och logistik som har gått ihop och gör ett gemensamt krafttag för att hitta fler engagerade medarbetare. Tjänsterna kommer finnas inom samtliga verksamhetsområden och vara av såväl regional som nationell karaktär.

- Vi är inne i en tillväxtfas. Just nu gör vi stora satsningar på infrastrukturen och därför söker vi en mängd olika kompetenser till vårt regionkontor i Kristianstad, det rör sig om allt från utredare till specialister och projektledare, säger Roger Essbrant, HR-chef på Trafikverket.

Det satsas på transportinfrastrukturen

Sverige ska ha en robust, miljöanpassad och pålitlig transportinfrastruktur som ligger i framkant när det gäller innovativa och effektiva lösningar. Det slog regeringen fast genom beslutet om Trafikverkets nationella plan 2018–2029.

Exempel på satsningar där vi gör Sverige närmare: