Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Avstängd rörbro på väg 643

Trafikverket reparerar bron över Värnaån på väg 643 söder om Valla. Arbetet inleds måndag den 19 augusti och planeras att pågå i nästan två månader. Under byggtiden behöver vi stänga av vägen.

Karta över omledningsväg när rörbron är avstängdBron över Värnaån på väg 643 är en så kallad rörbro där vattnet leds genom ett stålrör. Stålet har kraftiga rostangrepp som påverkar bärigheten, därför behöver hela röret nu bytas ut. Under byggtiden kommer vi att stänga av vägen.

Hur påverkas du som trafikant?

Vi behöver stänga av bron och leda om trafiken enligt kartan till höger. Skyltar som visar omledningsvägen kommer även att finnas på plats. Vi stänger av vägen den 19 augusti kl. 07:00 och planerar att öppna den igen i början på oktober, när vi är klara med arbetet.

Vi hoppas att du som trafikant har överseende med eventuella störningar som arbetet orsakar under byggtiden. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.