Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Fotografen har stått på bron och fotograferat vägbanan.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tre broar renoveras på väg 274

Ett arbete med att renovera tre broar på väg 274 pågår. Ett körfält stängs av och trafiksignaler reglerar trafiken förbi arbetet.

Tre broar på väg 274 är gamla och slitna och måste underhållas. Vi håller nu på att byta ut kantbalkar, broräcken, isolering och asfalt.

Under arbetets gång är ett körfält stängt och trafiksignaler reglerar trafiken förbi arbetsområdet. Vi beklagar att trafikljusen periodvis har varit ur funktion och därmed bidragit till stora trafikstörningar. Trafikljusen bevakas nu med tätare intervaller för att förhindra att detta upprepas.  

Arbetet med bron mellan Bullerholmen och Resarö är klart. Det är fortsatt sänkt hastighet vid bron på grund av nivåskillnader i vägbanan. När nästa bro är färdigställd kommer båda broarna att få ny beläggning, vilket beräknas ske inom ett par veckor. Den sänkta hastigheten gäller tills det arbetet är klart.

Underhållsarbetet på bron över sundet mellan Resarö och Kullö vid Engarn pågår och beräknas vara klart nästa vecka. Därefter kommer alttså även den här bron att få ny beläggning. Beläggningsarbetena på dessa två broar kommer att ske nattetid för att störa trafiken så lite som möjligt.

Sist ut är den lilla bron mellan Gåsvik och Bullerholmen. Arbetet påbörjas nu och beräknas vara klart i slutet av december 2016.

Det är viktigt att kontinuerligt underhålla och reparera våra broar och vägar så att trafikanterna kan köra tryggt och säkert.