Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Underhållsarbete under dagtid på Värmdö

Den 9-10 juni lägger vi ny ytbeläggning på väg 667, Fagerdalavägen, sträckan från korsningen med väg 669, Saltarövägen fram till Fagerdala. Vägen är sliten och behöver nytt ytskikt. Arbetet sker på dagtid och trafikanter släpps förbi.

Framkomligheten påverkas men det går att köra förbi. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Beläggningen består av ett bindemedel och stenmaterial. Det går att köra på vägen direkt efter att ytskiktet har lagts ut, men det kommer att finnas ett överskott av sten. Vi ber därför trafikanterna att sänka hastigheten.

Vägen kommer att sopas i omgångar efter att vi har gjort arbetet, men kommer att upplevas som grov den första tiden innan stenarna har slitits ner och blivit mer runda i ytan. Det här kan påverka dig som cyklar också.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas att du kan ha överseende med den förlängda restiden och övriga störningar.