Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Foto på E4 i höjd med Saltå, söder om trafikplats Järna

Begränsad framkomlighet på E4 i höjd med Saltå 16-17 november

Från måndag kväll den 16 november fram till tidig tisdagsmorgon den 17 november pågår ett vägarbete på E4 i höjd med Saltå strax söder om trafikplats Järna. Arbetet påverkar trafiken som ska söderut, i riktning Nyköping.

Under måndagskvällen den 16 november klockan 20.00 stänger vi av ett körfält på E4, i riktning mot Nyköping. Körfältet är avstängt fram till tisdagsmorgon senast klockan 07.00 den 17 november.

Rörbron under europavägen är i dåligt skick, och nu förstärker vi bron tillfälligt och lägger ut så kallade körplåtar. För att kunna genomföra vårt arbete på ett säkert sätt behöver vi stänga av ett körfält för att kunna schakta, lägga dit körplåtarna och sedan återfylla igen.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas att ni har överseende med den något förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

Arbetet med att byta rörbron beräknas ske under våren/sommaren 2021.

karta_salta_750x450px_med.plupp.jpg

Den röda pluppen visar var bron ligger.