Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E4an norr om Märsta.

Begränsad framkomlighet på E4 norr om Märsta

Vi byter ut en rörbro som ligger under E4 norr om Märsta. Vårt förberedande arbete började i början av juni, men störst trafikpåverkan blir det nu efter midsommar och fram till mitten av augusti.

Vi har sedan i början av juni gjort förberedande arbeten inför att vi ska byta ut den skadade rörbron under motorvägen. Och nu efter midsommarhelgen fram till mitten av augusti påverkas trafiken som mest, därför har vi valt att använda ett reversibelt körfält vilket är ett körfält som används för trafik i båda riktningarna vid olika tider.

– Reversibelt körfält innebär att vi kommer att ha ytterligare ett körfält öppet förbi vägarbetsplatsen morgon och kväll. På morgonen kommer vi ha två körfält öppna för trafik in mot Stockholm och på eftermiddagen är två körfält öppna för trafik i norrgående riktning ut från Stockholm, säger projektledare Rafael Mancera.  

Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Läs mer om vårt arbete på den här projektwebbsidan.

karta_odensala_750x400px_med.plupp.jpg

Den röda pluppen visar var bron ligger.