Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Väg genom samhälle. Foto: Norsjö kommun
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Beläggningsarbeten i Norsjö samhälle och längs Rislidenvägen

Under perioden 20 maj – 30 september 2019 kommer Trafikverket i samarbete med Svevia att utföra beläggningsunderhåll genom Norsjö samhälle samt längs vägen till Risliden. Vi kommer även att genomföra vissa trafiksäkerhetshöjande åtgärder.

Med början 20 maj kommer vi att lägga ny beläggning på Storgatan och delar av Kusforsvägen. I Norsjö bygger vi parkeringsfickor längs Storgatan. Den friliggande gång- och cykelvägen på västra sidan av Storgatan får ny beläggning på sträckan mot kyrkan.

Vi förser även infarterna till samhället med belysta gång-och cykelpassager för att öka säkerheten för oskyddade trafikanter. Längs med Rislidenvägen plockar vi upp stenar och genomför ett antal förberedande underarbeten innan en ny beläggning kommer på plats.

Arbetet kommer att pågå under stora delar av sommaren och vi hoppas att du har överseende med de störningar som kan uppstå. Vårt mål är att störningen ska bli så liten och så kort som möjligt. Tänk på att restiden kan bli längre och respektera dina medtrafikanter samt de som jobbar på vägen.