Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Gång- och cykelbroarna vid båda påfarterna till Sundsvallsbron asfalteras

Fram till fredag den 4 oktober kan det periodvis bli begränsad framkomlighet och tillfälliga stopp för gående och cyklister på Sundsvallsbron. Gång- och cykelbroarna på båda sidor om bron ska få ny beläggning.

Blåsor i asfalten på gång- och cykelbanan ska lagas och gångbanan ska asfalteras på gångbroarna som ansluter till Sundsvallsbron.

- När asfaltblåsona lagas kommer det vara framkomligt för gående och cyklister men man bör räkna med att det blir något begränsad framkomlighet där arbete pågår, säger projekteledare John Löfgren. 

Arbeten med att fräsa bort asfalt på norra gång- och cykelbron sker tisdag-onsdag, 24-25 september, viss avstängning kan förekomma.

- Efter att vi har lagat blåsorna får gångbanan på broarna ny asfalt för att täcka lagningarna, vi får annars ett schackmönster och det är inte särkilt snyggt. När gångbanan asfalteras blir det en kortare avstängning. Förmodligen kommer dessa arbeten utföras under kvälls-/nattetid.