Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Höstens nummer av tidningen Byggplats

Den 23-24 november 2019 ska du som bor i Sundsvall ha fått tidningen Byggplats i din brevlåda. Ett magasin som lyfter fram de stora infrastruktursatsningarna som bidrar till att Sundsvall växer.

I detta nummer kan du läsa om en ny film med Alexandra som ger tittaren en helhetsbild över de centrala projekten som påverkar framkomligheten. Läs mer om projekten som får Sundsvall att växa och som skapar trafikstörningar under byggtiden, möt 19-åriga My Åsén från Njurunda som jobbar på bygget av E14, läs om alternativa dragningar för ett framtida E14 förbi  Sundsvall, en säkrare trafikmiljö i Njurundabommen och mycket mer.

Tidningen där du möter väna vägbyggare, goda grannar, driftiga entreprenörer, makalösa maskiner, stum betong, klassisk ingenjörskonst, nya jobb och en attraktivare stad. Läs den här!

Tidningen är samhällsinformation och ska nå alla, även om du tackat nej till reklam. Kontakta oss om du bor i Sundsvall och inte fått tidningen. Skicka ett mejl hit