Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välkommen till Öppet hus om E14 framtida läge i Sundsvall

Vi bjuder in till Öppet hus vid två tillfällen, den 1 och 2 oktober 2019 för att berätta mer om lokaliseringsutredningen där vi tittar på tänkbara stråk söder och norr om centrala Sundsvall, samt på befintlig sträckning längs Bergsgatan. Välkommen!

Vi tittar på fem alternativ till lokalisering: ett söder om Sundsvall, tre norr om Sundsvall och den befintliga sträckningen genom centrala staden.
Vi tittar på fem alternativ till lokalisering: ett söder om Sundsvall, tre norr om Sundsvall och den befintliga sträckningen genom centrala staden. 

För att förbättra trafiksituationen längs E14 i Sundsvallsområdet ska vi utreda en alternativ framtida dragning. Två av vägarna vi tittar på är Hulivägen och Timmervägen. Vi ska även hitta lösningar som förbättrar den del av E14 som idag passerar centrum.

Välkommen att träffa oss, ställa frågor och höra hur vi jobbar vidare.

Tisdag 1 oktober, till Sidsjö hotell och konferens, Paviljongvägen 9B, Sundsvall då fokus är söder om Sundsvall.
Onsdag 2 oktober till EQ House, Medborgargatan 35, Sundsvall då vi fokuserar på altenativen norr om staden. Självklart är du välkommen med dina frågor oavsett dag.

Vi finns på plats båda dagarna från klockan 17.00 för att svara på frågor. Klockan 18.30 håller vi en presentation om utredningen.

Mer om projektet E14 framtida läge