Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Stora satsningar när Sundsvall växer - så påverkar det dig

En stad som växer är en stad som mår bra. Och nu händer det grejer, mer än vad som hänt på över hundra år faktiskt. Nu bygger vi för framtiden. För att Sundsvall ska bli en ännu bättre stad att jobba, leva och leka i – för alla.

I samband med byggnationerna påverkas livet i staden. Trafiken störs, pendlingen till, från och inom staden försvåras när broar byts ut, vägar och tågspår läggs och resecentrum, parkeringshus och bostäder byggs. Kort sagt blir det lite jobbigt.

De stora satsningarna i Sundsvall väcker olika känslor. Stolthet, irritation, förväntningar, oro, stress, nyfikenhet…

emoji 750 x332.jpg

Som trafikant behöver du information för att kunna planera din resa och för att förstå nyttan med alla byggprojekt. Vi  har full förståelse och respekt för att du tidvis upplever det jobbigt och vi vill förmedla informationen på ett sätt som du kan identifiera dig med.  

Det är bara att vara ärliga och erkänna att vår information lätt blir formell, lite grå och trist helt enkelt. Vi vill vara ärliga i vår kommunikation kring trafikstörningar och erkänner att det stundtals blir besvärligt och vi tror att du lättare tar till dig det vi berättar om du känner igen dig. Därför har vi en kampanj just nu där vi vänder oss till dig som trafikant. Med hjälp av Emojis, som utrycker känslor och som de flesta oavsett ålder känner till, förmedlar vi information på ett modernt sätt med en ton av humor.
Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker.

Vill du veta mer om allt stök som pågår och hur det påverkar dig? Läs mer på sundsvallväxer.se