Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Brounderhåll på väg 90 genom Kramfors

Vi vill att din resa ska vara säker och att du ska komma fram som planerat. Därför underhåller vi broar efter behov. Under första veckan i maj inleds underhåll av bron på väg 90 i höjd med hotell Kramm. Begränsad framkomlighet till och med juni 2020.

Genom att underhålla våra broar förlänger vi broarnas livslängd. Underhållsåtgärder kan innebära att vi byter kantbalkar, räcken och tätskikt och reparerar skador till exempel orsakade av påkörningar.

- I höstas åtgärdade vi brons kantbalk och nu ska bron få ett nytt tätskikt, berättar projektledare John Löfgren och fortsätter.

- Arbetet innebär begränsad framkomlighet. Vi stänger det körfält vi jobbar i medan trafiken i båda körriktningarna får använda det andra körfältet med skyltanvisning att lämna företräde. Räkna med att det kan bli kö, främst under rusningstid. Ta det lugnt förbi arbetsplatsen och visa hänsyn till våra vägarbetare, uppmanar John. 

Gående och cyklister kan passera via gångbanan på bron. 

- Vi beräknar att arbetet är klart i slutet av juni.