Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Hallå där trafikant i Sundsvall!

Nu är Sundsvall upp och ner, men snart vänder det. Hela stadsbilden påverkas av allt som händer. Stundtals är det besvärligt och tar lite extra tid i trafiken. Men håll ut. Sundsvall växer och en stad som växer är en stad som mår bra.

Som trafikant behöver du information för att kunna planera din resa och för att förstå nyttan med alla byggprojekt. Vi  har full förståelse och respekt för att du tidvis upplever det jobbigt och vi vill förmedla informationen på ett sätt som du kan identifiera dig med.  

Det är bara att erkänna att vår information ibland blir formell, lite grå och trist helt enkelt. Vi vill vara ärliga i vår kommunikation kring trafikstörningar,  stundtals blir det besvärligt, och vi tror att du lättare tar till dig det vi berättar om du känner igen dig. Därför har vi en uppföljning på förra årets uppskattade kampanj där vi vänder oss till dig som trafikant. Där vi med hjälp av Emojis förmedlar information på ett modernt sätt med en ton av humor. Ett sätt attt utrycka känslor som de flesta oavsett ålder känner till.

Och de stora satsningarna i Sundsvall väcker olika känslor. Stolthet, irritation, förväntningar, oro, stress, nyfikenhet…

750x680.jpg

Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker 

Vill du veta mer om alla satsningar som pågår och hur det påverkar dig? Läs mer på sundsvallväxer.se