Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nattarbeten på Sundsvallsbron - E4 trafiken leds om

Underhållsarbeten ska utföras på Sundsvallsbron. Tisdag 2 juni till fredag 5 juni mellan klockan 20.00 - 06.00 är bron stängd.  Trafiken leds genom centrala Sundsvall via pågående ombyggnation av gamla E4. Räkna med längre restid.

- Det är dags att ta hand om grus och sand på bron efter vintern. Det är viktigt att vi håller både vägbanan och gång- och cykelbanan ren för att förhindra halkolyckor och stenskott, berättar projektledare John Löfgren.

Bron kommer att spolas med högtryck och sopas nattetid för att minimera störningarna under dagtid. Eftersom arbetet innebär stor risk för att grus och sand sprätter iväg på förbipasserande trafikanter leds trafiken om.

- Under tiden vi utför arbetet håller vi bron stängd nattetid mellan klockan 20.00 och 06.00. Då leder vi trafiken via gamla E4, väg 562, genom centrala Sundsvall. Jag vill uppmana trafikanter som passerar den här tiden att räkna med att det tar något längre tid genom centrala Sundsvall. Gamla E4 håller på att byggas om till en stadsgata vilket gör att framkomligheten är begränsad. Korsningarna med trafiksignaler har ersatts av privisoriska cirkulationsplatser. Ta det lugnt, var uppmärksam och följ skyltar, uppmanar John.