Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Underhållsarbete på gamla E4 genom Sundsvall

Den 16 - 20 februari stänger vi en fil i varje körriktning, i norr- och södergående körfält, på väg 562 förbi Bolagsverket. Vi ska byta ut ett fundament till en skyltportal som blivit påkörd i mittrefugen. Räkna med köbildning.

- Nu åtgärdar vi den portal med vägvisningsskyltar som blev påkörd för en tid sedan. Portalen är nedmonterad sedan tidigare och under denna vecka kommer vi tina marken för att kunna sätta dit ett nytt fundament för en ny portal, berättar Kristofer Engstrand, projektledare underhållsarbeten och fortsätter.

- Från söndag den 16 februari, när det är låg trafikmängd, stänger vi av körfälten. För att undvika köer ut i korsningen stänger vi även ett av de norrgående körfälten på Parkgatan innan korsningen med väg 562 och Köpmangatan. När marken är tinad sätter vi dit ett nytt fundament. Räkna med köer, framförallt under rusningstid.

I samband med att portalen ska lyftas på plats och monteras kommer vi stänga den här delen av vägen för all trafik under ett par timmar. Ett arbete som kan komma att genomföras senare.