Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Håll koll på trafiken i Göteborg

Med Trafiken.nu kan du planera dina resor och transporter i förväg, prenumerera på trafiknyheter – eller se hur du kan kombinera olika färdsätt för smidigaste resan.

Göteborg växer och rustar sig för framtiden, en positiv utveckling som skapar nya möjligheter. Men det påverkar trafiksituationen för dig som reser och vistas i staden.

Därför finns nu verksamheten Trafik Göteborg som hjälper dig att ha koll på trafiken – inom alla trafikslag i hela Göteborgsområdet. Trafik Göteborg minskar konsekvenserna av de störningar som uppkommer i trafiken och är din trovärdiga källa till information i en mängd kanaler så som; trafiken.nu, trafiknyheter i radio/tv, GPS och digitala vägskyltar.

Kom gärna med idéer

Vi vill bli ännu bättre på information till dig som färdas i Göteborg. Har du idéer och förslag till hur trafikinformationen kan bli bättre? Maila gärna Trafik Göteborgs trafikredaktion på: goteborg@trafiken.nu

Om Trafik Göteborg

  • Ett långsiktigt samarbete mellan Trafikverket, Göteborgs Stad och Västtrafik. Samarbetet innebär att vi kan leverera trafikinformation och styrning inom alla trafikslag i hela Göteborgsområdet
  • En trafikledning som finns på plats dygnet runt och jobbar med trafikledning och trafikinformation.
  • En egen trafikredaktion värderar och formulerar informationen.
  • Trafikstyrning och bevakning av vägtrafik genom mer än 500 kameror och cirka 300 inkommande samtal per dag från trafikanter, polis och räddningstjänst.
  • Trovärdig källa till trafikinformation i en mängd kanaler så som; trafiken.nu, trafiknyheter i radio/tv, GPS och digitala vägskyltar.