Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vart är vi på väg? Utfrågning om järnvägen

Torsdag den 21 mars är Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon på Göteborg centralstation för att svara på dina frågor.

För att Sverige ska fortsätta att utvecklas kommer vi att påbörja den största upprustningen av järnvägen i modern tid. Vi kommer att bygga nya stambanor och göra en genomgripande modernisering med ett nytt signalsystem. Allt för att du ska kunna ta dig fram smidigt, grönt och tryggt.

Torsdagen den 21 mars är Trafikverkets generaldirektör på Göteborgs centralstation för att svara på dina frågor. Utfrågningen pågår från 15.00 till 15.30. På plats finns även Jörgen Einarsson, regional direktör i Trafikverket, Axel Josefsson kommunstyrelsens ordförande i Göteborgs stad, Johnny Magnusson regionstyrelsens ordförande Västra Götalandsregionen samt Jarl Samuelsson från Västtrafik. Träffa oss där eller se livesändningen på Trafikverkets Facebooksida.