Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tekniska problem i kunskapsprovssystemet

För tillfället har vi vissa störningar i systemet för kunskapsprov. Provverksamheten fortsätter och de som drabbas av tekniska problem får hjälp att boka om sina tider.

Tekniska problem har uppstått i Transportstyrelsens system för kunskapsprov, som utförs på Trafikverkets förarprovskontor. Provverksamheten pågår med vissa störningar. Transportstyrelsen och Trafikverket genomför sedan igår ett omfattande felsökningsarbete för att komma tillrätta med problemen. Vi beklagar det inträffade.

Kunder som drabbas av de tekniska problemen kommer att få hjälp av Trafikverket Förarprovs personal att boka om sina tider. När problemet är löst kommer vi att erbjuda extra tider utanför ordinarie öppettider för de kunder som inte kunnat genomföra sitt prov på grund av de tekniska problemen. Kundtjänst Förarprov kan inte hjälpa enskilda kunder utan det är kontoret där provet skulle ägt rum som kan hjälpa till med ombokning.

Kunder som idag väljer att boka om sitt prov kommer inte att behöva betala för det avbokade provet trots att det i normala fall är för sent att avboka.