Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Sänkt hastighet förbi Stavsjö på E4

Vägbron vid Stavsjö utmed E4 mellan Norrköping och Nyköping skadades svårt i samband med en olycka natten till den 22 juli. Vägen är öppen med två körfält i vardera riktningen, men hastigheten är för närvarande nedsatt till 70 km/h förbi platsen.

Den 26 juli påbörjades ett beläggningsarbete på E4 i närheten av Nyköping. Reparationerna av bron kommer inte att påbörjas förrän det beläggningsarbetet är avslutat, någon gång i mitten av augusti. Vägen under den skadade bron, väg 534, är öppen som vanligt.

Ett planerat beläggningsarbete mellan Stenkullen och Strömsfors skjuts framåt i tiden och kommer att påbörjas först när arbetena med bron vid Stavsjö är avslutade. Denna förskjutning görs för att minimera antalet störningar utmed E4 mellan Stockholm och Norrköping.

Ett räckesarbete mellan Mjölby och Ödeshög kommer att påverka trafiken i båda körriktningarna mellan veckorna 32 och 37.