Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikverket söker traineer

Nu kan du börja ansöka till vårt traineeprogram med start till hösten. Vi söker 16 personer som får chansen att börja sin karriär på trafikverket med ett späckat program som sträcker sig över 12 månader.

Under denna tid genomgår man ett utbildningsprogram och får en personlig utvecklingsplan. Förutom praktik och arbetsperioder inom olika verksamhetsområden kan även extern praktik hos några av våra samarbetspartners inom eller utom landet förekomma.

Det är ett spännande program som ger dig en unik möjlighet att lära känna många av våra verksamheter samtidigt som du knyter viktiga kontakter. 

Till årets program söker vi utredare, tekniska specialister, projektingenjörer, markförhandlare, kvalificerade inköpare och kommunikatörer.

Sista dagen för att lämna in ansökan är den 17 feb. Läs mer om programmet och hur du ansöker här.

Fakta

För att kunna bli antagen som trainee gäller att du vid anställningstillfället har en examen om minst 180 hp. Din senaste examen får vara högst två år gammal.