Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny chef för Underhåll blir Malin Holen

Malin Holen blir ny chef för underhållsverksamheten när Anna Lundman lämnar Trafikverket för att bli affärsområdeschef på WSP.

Malin Holen

– Jag är väldigt nöjd med att vi får en sådan bra lösning med Malin. Hennes långa erfarenhet som chef inom såväl underhåll- som investeringsverksamheten kommer att vara en stor tillgång för Underhåll, säger Lena Erixon, generaldirektör.

Malin Holen är idag projektchef för Ostlänken och har tidigare ansvarat för Investerings verksamhet i Stockholm/Öst, där projekt som Getingmidjan och Ekerövägen ingår. Malins övriga chefsroller inom Trafikverket inkluderar också en längre tids erfarenhet från drift- och underhållsverksamheten.

– Underhållsverksamheten är en viktig och spännande kugge i det samlade trafikverksuppdraget. Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen från Anna och driva verksamheten och dess utveckling vidare tillsammans med medarbetarna på Underhåll, säger hon.

Malin tillträder tjänsten som direktör för Underhåll den 9 april 2018.