Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tony Helm ny chef för Trafikverksskolan

Tony Helm blir ny chef för Trafikverksskolan från den 1 oktober när Viktor Finn efter sin föräldraledighet går vidare till nya uppdrag inom Trafikverket.

– Först vill jag passa på att tacka Viktor för den utveckling av skolans verksamhet han har drivit de senaste åren. Det känns mycket bra att Tony valt att komma till Trafikverket som ny chef för Trafikverksskolan. Hans erfarenhet och kompetens från utbildningssektorn, som bland annat rektor och chef för Yrkeshögskolan Syd, kommer att vara en stor tillgång i Trafikverksskolans utveckling framåt, säger Bo Netz, överdirektör.

Trafikverksskolan är en del av Trafikverket och tillhandahåller all utbildning åt myndigheten men erbjuder också branschen väg- och järnvägsutbildningar. Varje år genomförs cirka 500 kurser med 8 000 deltagare exklusive webbutbildningar. Skolan har 70 medarbetare som till största delen är placerade i Ängelholm men även i Borlänge.

– Det är en stor, utmanande och spännande uppgift att gå in som chef för Trafikverksskolan med dess mångfacetterade verksamhet. Med största respekt, ödmjukhet och engagemang ska jag göra mitt bästa för att stärka visionen om att vara Sveriges ledande utbildare inom infrastruktursektorn, säger Tony Helm.

– Jag ser fram emot att träffa alla medarbetare på Trafikverksskolan för att tillsammans utveckla verksamheten, kurserna och utbildningarna efter marknadens behov av kunskap, färdighet och kompetens, avslutar Tony.

Viktor Finn slutar den 1 juli. Tillförordnad chef fram till Tony Helms tillträde är Malin Andersson, Trafikverksskolan.