Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

illustration för Transportforum 2021

Digital myndighetsmonter på Transportforum bjuder på direktsändningar

Den 13–14 januari är det dags för Transportforum, Nordens största årliga konferens inom transportområdet. I år genomförs den helt digitalt och transportmyndigheterna gör några aktiviteter tillgängliga för fler än enbart de anmälda deltagarna.

Trafikverket medverkar i många sessioner. Vi arrangerar också aktiviteter på temat ”Tillsammans för ett hållbart transportsystem” i en gemensam digital monter tillsammans med Infrastrukturdepartementet och de övriga transportmyndigheterna.

Via vår webbplats (se länk nedan) kommer du att kunna ta del av olika livesända eller filmade inslag. Några exempel är generaldirektörernas panel som i år reflekterar över transportsystemet i pandemins spår, och myndighetsexperter som quizzar och lyfter smakprov från arbetet med social hållbarhet och jämställdhet.

Läs mer om programmet för de två dagarna hos VTI och på vår eventsida, länkar nedan.


Transportforum arrangeras årligen av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI ) och vänder sig till såväl offentliga som privata aktörer inom transport och infrastruktur i Sverige. Information om Transportforum och konferensprogrammet finns på VTI:s webbplats.