Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt utbildningsmaterial om BaTMan

Bro- och tunnelförvaltningssystemet BaTMan hjälper användare i hela Sverige att bland annat förvalta, inspektera och planera sina broar och andra konstruktioner. Nu finns ett nytt utbildningsmaterial.

Förvaltare, konsulter, planerare och många andra får genom systemet dagligen stöd och information om tiotusentals konstruktioner.

Trafikverket har tagit fram ett utbildningsmaterial som är lämpligt för dig som äger eller förvaltar konstruktioner som finns registrerade eller som ska registreras i BaTMan. Det vänder sig också till personer som ska registrera grundläggande uppgifter samt till övriga som önskar fördjupa sina kunskaper om systemet.

Utbildningsmaterialet består av sju moduler som bland annat ger dig en allmän introduktion till BaTMan, hur du kommer igång med registrering av en konstruktion och hur du kopplar dokument. Dessa sju moduler kommer att kompletteras med ytterligare delar under 2016.

Kurserna är gratis och kan upprepas hur många gånger som helst.

Så här når du utbildningen:

Trafikverksskolans webbplats
BaTMans egen webbplats