Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt nummer av Järnvägspodden

Årets andra avsnitt av Järnvägspodden publicerades den 13 februari och handlar bland annat om MPK, marknadsanpassad planering av kapacitet, om projekt Citybanan och om arbetet mot spårspring. Vi lyssnar på Henrik Reuterdahl från Sveriges järnvägsmuseum.

I årets andra avsnitt av järnvägspodden pratar vi med Ulrika Lindeberg om MPK, marknadsanpassad planering av kapacitet. Vi möter Kjell-Åke Averstad, projektchef för Citybanan, för ett samtal om ett projekt i världsklass på väg mot mållinjen. Biträdande planeringsdirektör Tommy Jonsson och kommunikationsdirektör Anna Lihr berättar om Spårspring och en kommande informationssatsning vid namn Sluta genast gena. Vi avslutar med Hittegods, där Henrik Reuterdahl från Sverige järnvägsmuseum delar med sig av några anekdoter om tunnlar och tunnelbyggande. Avsnittet är cirka 28 minuter.

Välkommen att gå in och lyssna

Ett nytt avsnitt publiceras var tredje måndagseftermiddag, nästa avsnitt kommer den 6 mars.