Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Järnvägspodden nummer fem ute nu

Järnvägspoddens femte avsnitt för året är fullspäckat, och berör många olika delar av järnvägsspektrat – utifrån såväl framtid som nutid och dåtid. Prenumerera på podden i din poddspelare så missar du inga avsnitt.

Vi pratar digitalisering med Maria Nichani, programchef för DAT (Digitalisering av tåglägestjänsten) och avhandlar den årliga underhållsplanen med chefen för järnvägsunderhåll, Sven Ödeen. Dessutom får vi en ögonblicksbild av ansökansläget inför Tågplan 2018 av Jonas Westlund, ett kort samtal med Anders Moritz om lavinerna på Malmbanan och några fina minnen i Hittegods med Henrik Reuterdahl.

Hur gör jag för att följa Järnvägspodden?

Järnvägspodden är tillgänglig både via trafikverket.se/jarnvagspodden och de vanligaste apparna. Beroende på vilken typ av telefon eller läsplatta du har finns flera olika appar att välja på. Oavsett vilken du använder så söker du helt enkelt bara efter Järnvägspodden.