Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Här är alla godkända lärare som ska utbilda dagens och framtidens rallare

Säkerheten är avgörande vid arbete i spårmiljö. Därför är det viktigt att alla som arbetar på och intill Trafikverkets anläggningar får rätt grund- och repetitionsutbildning så att de har rätt behörighet för det arbete som ska utföras.

Trafikverket har uppmärksammat att alla utbildningsföretag inte tar sitt uppdrag på allvar. Därför arbetar vi med att se över utbildningskraven för lärare och elever. Trafikverket ansvarar för att ge lärarna de verktyg som de behöver för att utbilda dagens och framtidens "rallare".

Kontrollera ditt utbildningsföretag i listan med behöriga lärare

Kom ihåg att kontrollera att din lärare är behörig, så att din utbildning är giltig när du ska ut och arbeta i Trafikverkets anläggningar.

Här hittar du alla utbildningsföretag med behöriga lärare, som har fått godkänt av Trafikverket att bedriva grund- och repetitionsutbildningar i trafiksäkerhet på järnväg:

Trafikverkets certifierade trafiksäkerhetslärare 2019 (pdf-fil, 125 kB)

Listan med behöriga lärare uppdateras en gång per år, efter genomförd fortbildning av lärarna eller om någon byter utbildningsföretag.