Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ett digitalt paket om gods och infrastruktur

Trafikverket har startat ett nyhetsbrev om gods och infrastruktur. Det digitala nyhetsbrevet riktar sig bland annat till säljare och köpare av godstransporter och beslutsfattare på företag och i kommuner.

Det nya nyhetsbrevet heter Paketerat och innehåller nyheter som berättar om hur vår verksamhet bidrar till ett konkurrenskraftigt Sverige. Det första numret har precis skickats ut.

I första numret går det att läsa om vad som händer när Getingmidjan ska stängas av i sommar för stora reparationer. Posten måste ju fram! Det ska normalt inte gå godståg på Citybanan, men det får bli ett undantag.

Paket som skickas är en utmaning. Boozt i Ängelholm omsätter 150 000 produkter om dagen och är ett exempel på hur boomen i e-handeln skapar utmaningar i transportsystemet. För e-handelsbolag i modebranschen är det inte ovanligt att var tredje vara returneras.