Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Emilia Edström och Anders Boqvist höll i seminariet ”Att vara/bli leverantör åt Trafikverket”. Foto: Lena Söderström
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Höstens regionala leverantörsdagar är igång

Under hösten anordnar Trafikverket regionala leverantörsdagar på fem orter i landet. Dagarna ger bland annat information om kommande upphandlingar i inköpstidplanen och är ett bra tillfälle att få svar på olika frågor.

Först ut var Gävle, där leverantörer och Trafikverksanställda samlades den 12 september för att få information om vad Trafikverkets nationella plan innebär för investeringar och underhållsåtgärder i Region Mitt. Därefter presenterades kommande upphandlingar i inköpstidplanen med fokus på underhåll samt väg- och järnvägsprojekt som ska upphandlas under 2019.

Seminarium för nya leverantörer

Två seminarier fanns också på programmet, ett som vände sig till mindre och nya leverantörer på marknaden som planerar att bli leverantör åt Trafikverket. Seminariet var mycket uppskattat och inköparna som höll seminariet fick svara på många frågor. Det andra seminariet handlade om Trafikverkets affärsstrategi.

De som samlats i Gävle fick också veta mer om hur Trafikverket arbetar med leverantörsutveckling och innovationer i uppdragen och vi fick höra Sandra Ulander från Skanska som med stort engagemang berättade om deras arbete med säkerhetskultur.

Det gavs också tillfälle till mingel i pauserna då leverantörerna hade möjlighet att föra dialog med projektledare och specialister kring små och stora upphandlingar, miljökrav, juridik etc.

Platser kvar på några ställen

Har du missat att anmäla dig till leverantörsdagarna finns det fortfarande chans att anmäla sig till några orter. Malmö i Region Syd står på tur den 19 september. Leverantörsdagarna i Stockholm, Göteborg och Luleå hålls i oktober. Gå in och anmäl dig på Trafikverkets eventsida, se länk nedan. Men det gäller att snabba på!