Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Järnvägspodden leds av Staffan Sporre och Ulf Carlsson på Trafikverket

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Järnvägspodden möter Viktor Finn och Mats Nyblom

I årets sjätte avsnitt bjuder vi på samtal med Viktor Finn, ny ledare för branschens punktlighetsarbete, samt med den mycket rutinerade järnvägsföretagaren Mats Nyblom. Trots olika perspektiv delar våra gäster samma mål – att främja järnvägens bästa.

Först ut möter ni TTT:s nye programledare Viktor Finn som Ulf har träffat för ett samtal om uppdraget som sådant, samt vad som är viktigt för TTT nu och imorgon. Eftersom även kompetens är ett hett ämne var vi också nyfikna på vilka erfarenheter Viktor Finn tar med sig från sin tidigare roll som chef för Trafikverksskolan.

Och sen är det dags för Staffans samtal med järnvägsnestorn och åsiktsmaskinen Mats Nyblom. Han är mannen bakom bland annat Hector Rail, Saga Rail och – ska det visa sig –  ytterligare ett järnvägsföretag. På historisk mark tycker Mats Nyblom sin vana trogen till om väldigt mycket kring hela järnvägs-spektrat.

Avsnittet avrundas som vanligt med några nyheter, varav en är väldigt betydelsefull för podden.