Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välkommen på workshop om ekonomisk skada för godstågoperatörer

I November hålls workshop i Stockholm som riktar sig till tågoperatörer inom godstrafik. Målet är att skapa bättre förutsättningar för ansökan om ekonomisk skada och att förstå den nya järnvägstrafiklagen. Anmäl dig senast 20 november.

I och med den nya Järnvägstrafiklagen som trädde i kraft 2018-07-01 så har  godstransportörer möjlighet att ansöka om ersättning för ekonomisk skada. Då hantering är ganska ny och osäkerhet finns på många håll så bjuder Trafikverket in till workshop där ni har möjlighet att få grundläggande information om hur lagen tar sig ut i verkligheten och hur den praktiskt tillämpas.

Inbjudan riktar sig till personer i er organisation som arbetar eller kommer arbeta med att ansökan om ekonomisk skada, antingen i det praktiska utförandet eller i en funktion som utvecklar verksamheten. God insyn och förståelse för den egna verksamheten är nödvändig. .

Målsättningen för  workshopen är att tillsammans hitta en gemensam plattform för vilken information som ska vara med vid en ansökan om ekonomisk skada samt hur processen med ansökan ska utformas.

Datum och tid för workshopen

När: 27 november 2019

Tid: 08.30-16.00

Var: Stockholm

Sista anmälningsdag är 20 november. Anmäl dig via länken nedan.

Gällande den exakta platsen för workshopen, dagordning och annan praktisk information så kommer den att skickas ut i god tid via mail, direkt till anmälda deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag är onsdag 20 november. Anmäl dig via länken nedan. För frågor, se uppgifter under Kontakta oss.

Välkomna!