Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Banner
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välkommen till leverantörsdialog för Dunsjö–Jakobshyttan, en del av dubbelspårsutbyggnad Hallsberg–Degerön

Trafikverket bygger dubbelspår på sträckan Hallsberg–Degerön, en sträcka på 46 km. Projektet består av flera delsträckor som befinner sig i olika skeden.

På delsträckan Dunsjö–Jakobshyttan ska vi bygga dubbelspår på en sträcka av cirka 5,5 km. Det blir helt nytt dubbelspår på 2,2 km, och på 3,3 km bygger vi ett nytt enkelspår intill det befintliga spåret, som ska utrustas med ny EST.

På sträckan ska vi även bygga en knappt 300 meter lång bergtunnel för dubbelspår. Bergtunneln är planerad att utföras med dränerad lining som består av tätmembran och platsgjuten betong. Upphandlingen kommer att omfatta en totalentreprenad där alla arbeten vad avser anläggning, BEST, mark och masshantering är inkluderade.

Trafikverket bjuder nu in till dialog om den kommande upphandlingen. Vi vill träffa varje leverantör separat under en till två timmar för att ta del av era erfarenheter och synpunkter när det gäller konstruktion och utförande av tunnellining, samt upphandling och avtal för entreprenader där sådana arbeten ingår. Därför är vi i första hand intresserade av att träffa personer från er anbudsorganisation med erfarenhet av tunnelbyggande. Ni är välkomna att ta med upp till tre personer. Från Trafikverket deltar kvalificerad inköpare, projektledare och teknikspecialist berg.

Dialogen kommer att hållas på svenska.

Tid och plats

När: 26, 27 och 28 november
Var: Trafikverket, Solna strandväg 98 i Solna

Anmälan och frågor

Anmäl er så snart som möjligt, dock senast 11 november. Ange eventuella önskemål om dag och tid i anmälan. Se ”Kontakta oss”, längs upp på den här sidan.