Logga in
Logga in

Trafiken mellan Sala och Enköping påverkas när vi lägger ny asfalt på väg 70 utanför Fjärdhundra

Den 25 – 29 september kommer vi att asfaltera om på väg 70 mellan Anneberg och Västmanlands länsgräns. Vägen är avstängd när vi arbetar och trafiken leds om via Heby.

På väg 70 mellan Anneberg, väster om Fjärdhundra, och Västmanlands länsgräns ska vi lägga ny asfalt. Det gör vi för att vägen ska vara trygg och säker för dig att köra på.

Av säkerhetsskäl måste vi stänga av vägen för trafik under tiden vi arbetar. Vägen är för smal för att kunna låta trafik passera samtidigt som vi arbetar. Du som trafikant behöver därför köra via väg 254 mot Heby för att ta dig mellan Fjärdhundra och Sala. Var uppmärksam på skyltningen.

Så leds trafiken om

Du som kör på väg 70 i norrgående riktning kommer behöva ta av på väg 254 i Fjärdhundra. I Heby tar du vänster ut på väg 72 och väg 56 mot Sala. Följ den orangea skyltningen längs vägen.

Du som kör på väg 70 i södergående riktning kommer behöva ta av mot Sala och köra väg 56/72 i riktning mot Heby. I Heby tar du väg 254 söderut mot Fjärdhundra. Följ den orangea skyltningen längs vägen.

Det här arbetet var planerat att ske tidigare men underhållsarbeten av detta slag är mycket beroende av vädret och har därför flyttats fram. Den beräknade byggtiden är nu 25 – 29 september.