Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Förstärkningsarbetet och breddningen av väg 798 mellan Esarp och Genarp kräver avstängning

Arbetet med att förstärka och bredda väg 798 mellan Esarp och Genarp fortsätter. Förändringarna kommer att leda till en trafiksäkrare och framkomligare väg mellan Esarp och Genarp. Mellan 29 september och 5 oktober stängs vägen av.

Väg 798 mellan Esarp och Genarp kommer att stängas av från fredag 29 september klockan 5 till torsdag 5 oktober klockan 5. Vägen stängs av från väg 820 strax öster om Esarp, till cirkulationsplatsen före Genarp. De som bor utefter den avstängda vägen kommer att kunna ta sig till och från bostaden. Vägen stängs av för att skapa en säker miljö för trafikanter och entreprenör.

Under tiden som vägen är avstängd hänvisas genomfartstrafiken till omledningsvägen, via väg 11, 807 och 790. Räkna med att det kan ta längre tid att ta sig fram under hela byggnationstiden och försök att välja alternativa vägar.

Hela ombyggnationen beräknas vara slutförd i slutet av december.

För mer information om projektet: www.trafikverket.se/esarpsvagen

Kontaktpersoner
Wali Hamid, projektledare Trafikverket 010-124 15 83
Henrik Andersson, platschef Serneke 0708 - 17 06 01