Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Pressinbjudan: Ökad trafiksäkerhet när nya vägbron på E6 vid Lundåkra kommer på plats

Den 10 augusti startar arbetet med att byta ut den gamla vägbron på E6 norr om trafikplats Lundåkra. Trafiken leds om under arbetet. Media hälsas välkomna till en pressträff för mer information om arbetet.

Trafikverket arbetar kontinuerligt för att förbättra Sveriges vägar. För ökad trafiksäkerhet och förbättrad framkomlighet kommer en ny vägbro att ersätta den gamla över E6 vid Lundåkra.

För att få den nya bron på plats kommer E6 förbi trafikplats Lundåkra att stängas av mellan torsdagen den 10 augusti klockan 20.00 till måndagen den 14 augusti klockan 05.00.

Media hälsas välkomna för att ta del av information om arbetet.

Tid: Onsdagen den 9 augusti 2017, klockan 09:00
Plats: Svevias etablering på västra sidan om E6. (Karta skickas efter anmälan)

Innehåll: Trafikverkets och entreprenörens representanter kommer att informera om arbetet. På plats får du svar på hur trafiken påverkas av avstängningen och hur man som trafikant på bästa sätt kan planera sin körning.

Medverkande: Trafikverkets projektledare Lars Sätmark och entreprenören Svevias platschef Mikael Hildingsson.

Vill ni närvara vid pressträffen?
Vänligen anmäl er till mediekommunikatör Denny Josefsson via denny.josefsson@trafikverket.se. Senast tisdagen 8 augusti klockan 16.00.

För mer information: www.trafikverket.se/e6lundakra