Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafiken förbi trafikplats Flädie på E6 leds om från fredag 25 augusti till måndag 28 augusti

I ett led att öka trafiksäkerheten och öka framkomligheten kommer E6 förbi trafikplats Flädie att byggas om och stängas av under helgen vecka 34. Trafiken kommer att ledas om under arbetet.

E6 vid trafikplats Flädie kommer att vara avstängd från fredag den 25 augusti klockan 20.00 till måndag 28 augusti klockan 05.00.

Trafiken leds om under avstängningen
Avstängningen innebär att vi kommer hänvisa trafiken till omledningsvägar. Södergående trafik kommer att ledas om vid trafikplats Borgeby, via Bjärred till trafikplats Flädie. Norrgående trafik kommer hänvisas till över av- och påfartsramperna vid trafikplats Flädie.

Omledningskarta

Projektfakta
Vi vill öka trafiksäkerheten på trafikplats Flädie och på väg E6.02. Vi vill även arbeta för att minska trafikbelastningen på E6:an i framtiden. För att göra detta bygger vi om trafikplats Flädie och breddar väg E6.02 till en 2+2-väg med mitträcke. När projektet är klart kommer den högsta tillåtna hastigheten på vägen att vara 100 km/tim. Ombyggnaden påbörjades i augusti 2016 och planeras pågå till april 2018.

Läs mer om projektet
http://www.trafikverket.se/nara-dig/Skane/projekt-i-skane-lan/e6-genom-skane/e6-trafikplats-fladie2/