Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Underhållsarbete på Öresundsbron - Buss ersätter 17-18 mars

Trafikverket utför ett planerat underhållsarbete på Öresundsbron under tiden 17–18 mars. Under tiden kommer bussar att ersätta tågen.

Trafikverket utför ett planerat underhållsarbete på Öresundsbron under tiden 17–18 mars. Under tiden kommer bussar att ersätta tågen

Öresundsbron är avstängd från lördagen den 17 mars klockan 13 till söndagen den 18 mars klockan 13. Tågen är inställda mellan Malmö C och Kastrup.

På lördag från klockan 20 till söndag klockan 5 är tågtrafiken även inställd från Kastrup till Köpenhamn H. Detta på grund av ett planerat underhållsarbete på den danska sidan.

Bussar ersätter tågen, och de gör uppehåll på alla mellanstationer. Tänk på att det tar längre tid att resa med buss än med tåg. Du kan söka din resa på www.skanetrafiken.se  eller www.rejseplanen.dk

- Vi kommer att byta spårväxlar vid Lernacken samtidigt som vi utför flera andra underhållsarbeten på Öresundsbrons spår. Regelbundet underhåll är ett måste för att få en anläggning driftsäker dygnet runt, säger verksamhetssamordnare Göran Holmberg.

Kontaktpersoner
Göran Holmberg, verksamhetssamordnare Trafikverket, 010-123 91 03.
Mats Ohlsson, Skånetrafiken, nås via Skånetrafikens presstjänst, 0451-28 85 03.