Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Plank omkring bygget av Trafikinfocenter.

Pressinbjudan: På torsdag öppnar Trafikinfocenter på Göteborgs centralstation

Den 21 december 2017 öppnar Trafikinfocenter på Göteborgs centralstation. Dit kan resenärer vända sig för att få hjälp med att ta sig vidare vid störningar i tågtrafiken. Bakom satsningen står Trafikverket och Västtrafik.

När det uppstår störningar i tågtrafiken kan det vara svårt för resenärerna att veta vart de ska vända sig för att få information. Därför går Trafikverket och Västtrafik ihop och öppnar Trafikinfocenter på Göteborgs centralstation. Med all information på samma ställe blir det enklare för resenärerna att ta beslut om sin fortsatta resa. Personalen kan svara på allmänna frågor och hjälpa till med upplysningar om resor, men vid störningar är första prioritet att hjälpa resenärer som drabbas.

Representanter för Trafikverket, Västtrafik och SJ Götalandståg kommer att finnas på plats för att svara på frågor från media.

När: Torsdagen den 21 december klockan 10.30–11.00

Var: Trafikinfocenter på Göteborgs centralstation

Välkomna!