Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

SweRoad

Sweroad tillhandahåller konsulttjänster i utlandet, framför allt inom områdena vägar, järnvägar, transporter och trafiksäkerhet.

SweRoad sålt till Treeline Consulting AB

Trafikverket har på uppdrag av regeringen sålt SweRoad, ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom infrastruktursektorn i utvecklingsländer. Köpare är det svenska företaget Treeline Consulting AB.

Läs mer om försäljningen under Trafikverkets nyheter.

SweRoad sålt till Treeline Consulting AB

Sweroad är ett statligt bolag som förvaltas av Trafikverket. Bolaget har till uppgift att utveckla och driva internationell uppdragsverksamhet inom alla Trafikverkets verksamheter och även andra transportmyndigheters områden. Konsulttjänsterna genomförs utanför Sverige i nära intressegemenskap med Trafikverket.

Sweroad ska göra svenskt kunnande inom transportinfrastruktur och trafik tillgängligt för omvärlden och tillföra Trafikverksanställda nya möjligheter till personlig utveckling och stimulans genom utlandsarbete.

Du hittar kontaktuppgifter under Kontakta oss och på SweRoads webbplats.

Till SweRoads webbplats