Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Utveckling av testutrustning ”Simultantest” för trafikmedicinska centrum/enheter

Projektet avsåg att finansiera materialbehovet för att översätta och testköra ett befintligt datorprogram (simultantest) som används vid körkortsmedicinska utredningar. Programmet var skrivet i programmeringsspråken Pascal och Assembler för DOS-miljö och skall migreras till Windowsmiljö, eftersom det inte längre går att uppbringa gamla datorer och instickskort (Herculeskort). Detta för att kunna sprida testutrustningen till andra trafikmedicinska enheter.

Denna rapport är framtagen med ekonomiskt stöd från Trafikverkets Skyltfond. Ståndpunkter och slutsatser i rapporten reflekterar författaren och överensstämmer inte med nödvändighet med Trafikverkets ståndpunkter och slutsatser inom rapportens ämnesområde.

Slutrapport (pdf-fil, 505 kB) 

(Trafikverkets beteckning: TRV 2010/1807” Utveckling av testutrustning ”Simultantest” för trafikmedicinska centrum/enheter”)

Projektet slutrapporterades februari 2011.